קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פורל מעושן, תפוחי אדמה וסלט אנדיב

פורל מעושן, תפוחי אדמה וסלט אנדיב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן, תפוחי אדמה, סלט אנדיב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 554 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לך פורל, תפוחי אדמה fingerling, endive, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן, טרוטה מעושנת בחניתות Endive, ו חניתות Endive עם פורל מעושן.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את חלמון הביצה, חרדל, ומיץ לימון. לרסק את החלמון עם מזלג להקציף לשלב את החומרים. תוך לטאטא כל הזמן, יוצקים את השמן לאט מאוד כדי ליצור תחליב שמנת. מערבבים את גרידת לימון, חמוצים cornichon, וחצי צלפים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל..
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אמולסיותאמולסיות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בינתיים, מכסים את תפוחי האדמה בסיר עם מים קרים, מתבלים את המים עד שהם טעימים כמו הים, ואז מביאים לרתיחה. מנמיכים את המים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
ניקוז.
4
מערבבים את הצלפים הנותרים, תפוחי אדמה, פורל, צלילות, שאלוט, ורוב עשבי תיבול בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף מספיק רוטב כדי לייפות קלות את החומרים (ייתכן שנשאר קצת). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תל על צלחות לשרת עם עשבי תיבול הנותרים כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי