קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות3
ציון בריאות56
מגזין

פטה ובייקון ממולאים עוף עם פירה בצל

פטה ובייקון ממולאים עוף עם פירה בצל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Fetan ובייקון ממולאים עוף עם פירה בצל, קרוק פוט בייקון ופטה ממולאים תפוחי אדמה, ו נקניק עוף ורוטב בצל על פירה בטטות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה אבל עדיין רך. שמור את שומן החזיר במחבת, וקרר את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. לאחר מגניב, לערבב את הבייקון יחד עם גבינת פטה, 3 כפות של שמנת חמוצה, אורגנו, ופלפל שחור בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הנח חזה עוף שטוח על משטח העבודה שלך. השתמש בקצה של סכין חיתוך או סכין חיתוך חדה כדי לחתוך כיס 2 אינץ ' בשד העוף. חזור עם שאר חזה העוף. כפית את תערובת הבייקון לתוך הכיסים.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
יוצקים את הקמח, ביצה ופירורי לחם לתוך מנות נפרדות, רדודות. בעדינות לחץ את חזה העוף לתוך הקמח למעיל. טובלים כל אחד לתוך הביצה המוכה, ואז לוחצים לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים את שומן החזיר על אש בינונית. חום את חזה העוף משני הצדדים בשומן החם, כ 2 דקות לכל צד. שמור את שומן החזיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את השדיים על צלחת אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד והמילוי חם, 20 עד 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
ניקוז.
9
בעוד תפוחי האדמה רותחים, לבשל את הבצל בשומן בייקון הנותרים על חום בינוני עד מאוד רך וזהוב חום, על 10 דקות. לאחר תפוחי האדמה נעשים, מחית יחד עם בצל, חמאה, הנותרים 3 כפות של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מגישים את חזה העוף בליווי פירה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)