פטה עוף וירקות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 168 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, marjoram, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו ירקות קלויים עם פטה, קינואה עם פטה וירקות, ו Gnocci עם ירקות פטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה. לדלות עוף בתערובת קמח.
שמן חום במחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד להשחמה.
מוסיפים פלפל, בצל, מרק וחומץ למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים לעתים קרובות. תערובת פלפל כפית לתוך קערה; מערבבים 2 כפות גבינה. להחזיר עוף למחבת, ומפזרים 2 כפות גבינה. כיסוי; לבשל על אש נמוכה 2 דקות או עד גבינה נמסה. מחלקים את תערובת הירקות באופן שווה בין 2 צלחות, ומעל כל מנה עם חצי חזה עוף.
מקשטים עם ענפי אורגנו, אם תרצה.