פטוצ'יני אלפרדו עם אספרגוס
המתכון פטוצ'יני אלפרדו עם אספרגוס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך אגוז מוסקט, חמאה, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו פטוצ'יני אלפרדו עם אספרגוס, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים מהאספרגוס וזרוק אותם.
חותכים את חניתות האספרגוס לחתיכות 1 אינץ'. בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפטוצ ' יני עד כמעט נעשה, על 8 דקות.
מוסיפים את האספרגוס; מבשלים עד זה ואת הפסטה נעשים רק, על 4 דקות יותר.
מסננים את הפסטה והאספרגוס. לזרוק עם חמאה, שמנת, אגוז מוסקט, מלח, פלפל, ופרמזן.
וריאציות: פטוצ ' יני אלפרדו: לחסל את האספרגוס.
פטוצ ' יני אלפרדו עם חזיר ואפונה: לחסל את האספרגוס.
מוסיפים 1 כוס אפונה קפואה לפסטה במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול. לזרוק 1/4 קילו של בשר חזיר מעדנייה, לחתוך לרצועות matchstick, עם שאר החומרים.
עשבי תיבול מעורבים: לחסל את האספרגוס. לזרוק ב 3 כפות של עשבי תיבול טריים קצוצים, כגון בזיליקום, פטרוזיליה, ו/או עירית, בסוף.
פטוצ ' יני אלפרדו עם פטרוזיליה ומרווה: לחסל את האספרגוס. לזרוק 2 כפות קצוצות פטרוזיליה טרייה ו 1/2 כפית מרווה מיובשת בסוף.
המלצת יין: יין לבן חומצי חזק הוא טבעי עם אספרגוס יהיה פירס את העושר של הרוטב. נסה את אחד הסוביניון בלאן מניו זילנד או ורנאצ ' ה מאיטליה.