פטוצ'יני עם אספרגוס ופטריות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך פטוצ'יני, מלח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פטוצ'יני עם פטריות ואגוזי לוז, פטוצ'יני עם שעועית וברוקולי ופטריות, ו פטוצ'יני עם פטריות שיטאקה ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים מספיק מים רותחים על עגבניות מיובשות כדי לכסות.
בעוד פטוצ 'יני הוא בישול, שמן חום במחבת 12 אינץ' על חום בינוני. מבשלים אספרגוס, פטריות, שום, פטרוזיליה ובזיליקום בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד עגבניות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מקציפים קורנפלור, מלח ופלפל לתוך יין ומרק בקערה קטנה עם מקציף חוט; מערבבים לתוך תערובת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות