פטוצ'יני עם לימון, רוזמרין ותאנים טריות
פטוצ'יני עם לימון, רוזמרין ותאנים טריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 680 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם תאנים, רוזמרין, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ובייקון, פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ופנצ' טה, ו פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
בעוד המים הוא חימום, דופק את הלחם בקערה של מעבד מזון עד שהוא יוצר פירורים גסים; צריך להיות כ 1 כוס.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת בינונית.
מוסיפים את הפירורים ומבשלים, ערבוב, על אש בינונית נמוכה עד שהם קלויים ופריך, כ 5 דקות.
מוסיף את pignoli למחבת וחום, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה עד זהב שווה, על 3 דקות.
מוסיפים לקערה עם פירורי הלחם הקלויים.
שלב את הנותרים 4 כפות שמן זית ואת השום במחבת וחום על אש נמוכה רק עד השום מתחיל לרחוש.
מוסיפים את התאנים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה, הופכים בזהירות כדי מעיל אותם עם השמן, במשך 2 דקות.
מפזרים עם גרידת לימון, רוזמרין, ומלח ופלפל לפי הטעם. להתחמם על חום נמוך מאוד.
מבשלים את הפטוצ ' יני במים העולים עד אל דנטה, 3 עד 5 דקות. מצקת את כוס הפסטה בישול נוזלי ושומר אותו.
להחזיר את הפסטה לסיר, ולהוסיף את הנוזל בישול פסטה שמורות ומיץ לימון; לזרוק מעיל.
יוצקים את תערובת התאנה על גבי.
הוסף את החמאה, וזרוק בעדינות רק כדי להתמזג.
מעבירים חצי מהפסטה למגש הגשה.
מפזרים חצי פירורים קלויים ופיניולי. למעלה עם שאר הפסטה, סידור כמה תאנים על גבי. למעלה עם הפירורים הנותרים תערובת פיניולי. מכסים את הדף בנדיבות עם Parmigiano-רג ' יאנו, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;