זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שיני שום, גבינת מוצרלה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תבשיל ביצים מקסיקני, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו פודינג ביצים פורטוגזי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תנור
2
נקניק לטגן במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני עד חום מבושל דרך, פירוק עם גב של מזלג לחתיכות קטנות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להוסיף שאלוט ושום ו לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
4
מוסיפים עגבניות מיובשות ו 2 כפות פטרוזיליה; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
פטרוזיליה
5
מורחים תערובת נקניק לתוך המנה מוכנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר.)
מרכיבים שתצטרך
נקניק
מורחים
6
להקציף ביצים, חלמונים ביצה, חצי וחצי, קצפת, 1 1/2 כוסות גבינה, ומלח בקערה גדולה להתמזג היטב.