מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו שרימפס, אטריות פטוצ'יני, פטריות פורטבלו לתינוקות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . נסו פטוצ'יני חסילונים מעושנים ופטריות בר, פטוצ'יני עם פורטובלו-רוטב אלפרדו, ו פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
לנקז, ולהניח בצד.
4
בינתיים, לחמם חמאה 1/4 כוס במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים פטריות, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר פטריות, ולהניח בצד. לחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מחממים 1/2 כוס חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך שקוף. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים גבינת שמנת ומבשלים עד שנמסים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
8
להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים בקמח, קצפת, ו 1/4 כוס פרמזן. מערבבים בשרימפס, ומתבלים בתיבול Cajun, מלח ופלפל. מבשלים עד שרימפס הם ורודים רוטב מתעבה, על 3 דקות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.