פטוצ'יני קון קרציופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני con Carciofi. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם לימון, יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני קון קרציופי, נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), ו Rigatoni ai Carciofi.
הוראות
ממלאים קערה גדולה במים קרים. לסחוט מיץ מחצאי לימון למים; להוסיף חצאי לימון. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, מנותק גזע ארטישוק. באמצעות סכין קטנה, קליפת גזע, ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. זרוק פרוסות גזע לתוך מי לימון. משוך את העלים מן ארטישוק ולהשליך. באמצעות כפית, לגרוף החוצה לחנוק. פרוסה דק תחתית ארטישוק. זרוק פרוסות ארטישוק לתוך מי לימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
חתיכות ארטישוק מסננים; להוסיף למחבת. Sauté עד ארטישוקים רכים ומתחילים להפוך זהב, על 20 דקות.
הוסף יין; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 3 דקות. מערבבים ב 1 1/2 כפות פטרוזיליה; מבשלים 1 דקה. זרוק שום. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה, הזמנה 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
להחזיר פסטה לסיר; להוסיף רוטב ארטישוק וחצי גבינה ולזרוק להתמזג, הוספת חלק מנוזל בישול פסטה שמורות אם יבש. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים גבינה נותרת 1/2 כפות פטרוזיליה ומגישים.