פטוצ'יני קרמי עם שרימפס ובייקון
פטוצ'יני קרמי עם שרימפס ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטוצ'יני, פלפל, גזר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פטוצ'יני קרמי עם שרימפס ובייקון, פטוצ'יני בייקון קרמי, ו פטוצ'יני חסילונים מוקרמים.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 6 דקות או עד פריך.
הסר בייקון מהמחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מוסיפים שרימפס ושום למחבת; לטגן מעל חום בינוני גבוה 2 דקות.
הוסף אפונה וגזר; לבשל 2 דקות או רק עד שרימפס נעשים.
מעבירים תערובת שרימפס לקערה גדולה; להתחמם.
מערבבים חלב, קמח, מלח ופלפל, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד מעובה מבעבע, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מחבת מחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד מעורבב.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת שרימפס; מערבבים עד בשילוב.
מוסיפים פסטה ו 1/4 כוס פטרוזיליה, משליכים בעדינות על המעיל.
העברת תערובת פסטה לצלחת, או לחלק באופן שווה בין כל אחד 8 צלחות; מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה 1/4 כוס הנותרים בייקון מתפורר.
הערה יין: בעוד הבחירה של היידי זיווג של סוביניון בלאן הוא בסדר, creaminess של צלחת פסטה זה הוא משופר להפליא על ידי יין שרדונה עם creaminess משלה. ממצא טעים וידידותי לאוכל הוא סנטה ריטה שרדונה " 120 "מעמק מייפו בצ' ילה. 2004 הוא רק $ קארן מקניל