קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פטל-תפוזים פרי פופס

פטל-תפוזים פרי פופס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פטל תפוזים פירות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 67 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, פטל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פופס פטל, קרמי פטל קרח פופס, ו פטל לימונדה פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, מערבולת 3 כוסות שטוף, פטל סחוט עד חלקה. לדחוף דרך מסננת בסדר לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים 2/3 כוס מיץ תפוזים ו 3 עד 4 כפות סוכר (לפי הטעם) ברי טהור; מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים תערובת פירות לתוך 6 עד 8 תבניות בר מיץ (ראה הערות). לצרף מכסה בחוזקה להכניס מקלות, עוזב 1 1/2 ל 2 אינץ ' של כל בולט. להגדיר תבניות במקפיא, לוודא שהם ברמה זקופה, להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות, או עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
כדי unmold, להפעיל מים חמים על התבניות עד השפה, רק עד פופס משתחררים הצדדים, 5 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
הסר את הכיסויים ולשלוף את pops.
6
פופס שכבתי: כדי ליצור פופס שני טון, לעשות שני מתכונים שונים ולהשתמש כפול תבניות רבות.
7
יוצקים תערובת אחת לתוך כל התבניות להקפיא עד המשרד למגע על גבי, על 45 דקות, ואז לשפוך את התערובת השנייה על הראשון, להקפיא לחלוטין.