פטל-תפוזים פרי פופס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פטל תפוזים פירות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 67 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, פטל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פופס פטל, קרמי פטל קרח פופס, ו פטל לימונדה פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מערבולת 3 כוסות שטוף, פטל סחוט עד חלקה. לדחוף דרך מסננת בסדר לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד; להשליך זרעים.
מוסיפים 2/3 כוס מיץ תפוזים ו 3 עד 4 כפות סוכר (לפי הטעם) ברי טהור; מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
יוצקים תערובת פירות לתוך 6 עד 8 תבניות בר מיץ (ראה הערות). לצרף מכסה בחוזקה להכניס מקלות, עוזב 1 1/2 ל 2 אינץ ' של כל בולט. להגדיר תבניות במקפיא, לוודא שהם ברמה זקופה, להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות, או עד 2 שבועות.
כדי unmold, להפעיל מים חמים על התבניות עד השפה, רק עד פופס משתחררים הצדדים, 5 עד 15 שניות.
הסר את הכיסויים ולשלוף את pops.
פופס שכבתי: כדי ליצור פופס שני טון, לעשות שני מתכונים שונים ולהשתמש כפול תבניות רבות.
יוצקים תערובת אחת לתוך כל התבניות להקפיא עד המשרד למגע על גבי, על 45 דקות, ואז לשפוך את התערובת השנייה על הראשון, להקפיא לחלוטין.