קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות46
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ב Escabèche עם פלפלים אדומים ו Chiles de Arbol

פטריות ב Escabèche עם פלפלים אדומים ו Chiles de Arbol
אם יש לכם פטריות צדפות, עלי פטרוזיליה, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. מתכונים דומים: פטריות ב Escabeche עם פלפלים אדומים ו Chiles De Árbol, פלפלים צלויים, בצל ופטריות, ו פלפלים ים תיכוניים ממולאים עם קוסקוס, עוף ופטריות.

הוראות

1
פלפלים חרוכים מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר 15 דקות. פיל ופלפלי זרע, ואז לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
להוסיף פטריות כפתור; מפזרים מלח ופלפל ו sauté עד פטריות מתרככות אבל עדיין להחזיק צורה, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מעבירים פטריות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הוסף 2 כפות שמן למחבת אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים פטריות שיטאקה; מפזרים מלח ופלפל עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
7
מעבירים פטריות לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
חום 1 כף שמן באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים פטריות צדפה; מפזרים מלח ופלפל ו sauté עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
10
להעביר פטריות לאותה קערה; מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
טוסט chiles de árbol במחבת קטנה על חום גבוה עד רק מתחיל להחשיך, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
להעביר 3 צ ' ילי spice מיל טוחן דק; מילואים הנותרים chiles כולו.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
13
חום 1/2 כוס שמן במחבת שמורה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מוסיפים בצל וטוגנים עד שקופים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
15
להוסיף שום ו 5 מרכיבים הבאים, 1/4 כפית של אדמה צ ' ילי דה árbol, הנותרים 6 כל chiles דה árbol; מערבבים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
16
מוסיפים 3 כוסות מים ושני חומץ; העונה בנדיבות עם מלח. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ואז לשפוך תערובת חומץ על פטריות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
מוסיפים רצועות פלפל אדום. מגניב לגמרי. כיסוי וצינה לילה. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
18
Escabeche פטריות זן מעל קערה גדולה. מסדרים פטריות סחוטות על מגש גדול; משליכים שיני שום ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
19
טפטוף פטריות עם קצת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
20
מקשטים עם עלי פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
21
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ושווקים לטיניים.
1
שמור את המיצים מן פטריות במרינדה. כל שאריות פטריות ניתן להחזיר את המיצים ומאוחסנים במקרר. הם תוספת נהדרת לסנדוויצ ' ים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות במרינדהפטריות במרינדה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Campo Viejo Cava Brut rosé עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
צבע ורוד נוצץ. נעים וחזק על האף עם נוכחות חזקה של פירות יער אדומים בשלים. עם יש תחושה מעוגלת, נעימה בפה.