פטריות ב Escabèche עם פלפלים אדומים ו Chiles de Arbol
אם יש לכם פטריות צדפות, עלי פטרוזיליה, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. מתכונים דומים: פטריות ב Escabeche עם פלפלים אדומים ו Chiles De Árbol, פלפלים צלויים, בצל ופטריות, ו פלפלים ים תיכוניים ממולאים עם קוסקוס, עוף ופטריות.
הוראות
1
פלפלים חרוכים מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר 15 דקות. פיל ופלפלי זרע, ואז לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף פטריות כפתור; מפזרים מלח ופלפל ו sauté עד פטריות מתרככות אבל עדיין להחזיק צורה, כ 7 דקות.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Campo Viejo Cava Brut rosé עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.