פטריות פורטבלה ממולאות בטורקיה וצ'וריסו
פטריות Portabella ממולאות טורקיה וצ'וריסו נטול גלוטן,, קטוגני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורטבלה, שום, גבינת oaxaca, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פטריות פורטבלה ממולאות בטורקיה, פטריות פורטבלה ממולאות, ו פטריות פורטבלה ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גיליון עוגיות קו עם צדדים או תבנית אפייה רדודה מאוד עם רדיד.
ב 10 או 12 אינץ ' מחבת, חום 2 כפות של שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף.
מוסיפים תרנגול הודו; מבשלים כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שכבר לא ורוד.
נקניק מתפורר לתרנגול הודו מבושל. מחבת כיסוי; לבשל 5 עד 10 דקות או עד נקניק כבר לא ורוד. באמצעות מחית תפוחי אדמה, נקניקיות מחית והודו יחד.
מוסיפים פלפל ושום; מבשלים 10 דקות יותר או עד שפלפלים מתרככים.
לנקות פטריות על ידי ניגוב בעדינות outsides של כובעים עם מגבת נייר לחה או צחצוח את כל לכלוך עם מברשת רכה. קופצים החוצה גבעולים על ידי דוחף אותם מצד לצד עד שהם יוצאים החוצה. עם כפית, לגרד זימים עד מתחת למים של כובעים נקיים בעיקר.
מניחים פטריות על גיליון עוגיות.
מברשת שני הצדדים של פטריות כמוסות קלות עם הנותרים 3 כפות שמן; מקום בצד העליון על גיליון עוגיות. דברים כל כובע פטריות עם תערובת טורקיה 1/2 כוס.
אופים 25 עד 30 דקות או עד המילוי הוא השחמה ופטריות מבושלים היטב.
מקשטים עם כוסברה לפני ההגשה.