קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

פידוס עם מולים

פידוס עם מולים
פידואים עם מולים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות במיץ, מולים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פידוס, פידוס עם פירות ים, ו Stovetop Fideos.

הוראות

1
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד 6 ליטר רחב מעל חום נמוך בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף פידואים ומבשלים, ערבוב בתדירות גבוהה ומתהפך, עד חום זהוב (קנים יתפרקו), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים פסטה עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 2/3 בצל כוס 1 כפית שום לשמן שנותר בסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ, 1/2 מלח כפית, וסוכר. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות יש שבור למטה לתוך להדביק עבה מאוד, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בעוד sofrito מבשלים, צ ' וריסו קוק, עלה דפנה, ונותר בצל 2/3 כוס ו 1 כפית שום הנותרים 2 כפות שמן בסיר כבד 8 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, ואז מרתיחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים מלאי ונותר 1/2 כפית מלח וחוזרים לרתיחה, ואז מוסיפים מולים. לבשל, מכוסה היטב, מעל חום מתון, עד מולים לפתוח רחב, 3 עד 6 דקות. (להשליך כל מולים שנותרו סגורים לאחר 6 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מעבירים מולים עם כפית מחוררת לקערה. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים נוזל בישול mussel ופידואים משחימים כדי sofrito ומרתיחים, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה מכרז ספג את רוב הנוזל, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מוסיפים מולים ו 1 כף פטרוזיליה ומבשלים, משליך, עד מולים מחוממים דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
מגישים זרועים פטרוזיליה כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
11
* זמין בכמה סופרמרקטים tienda.com (888-472-1022).
1
* אתה יכול להחליף 10 אונקיות של ספגטי, שבור לאורכים 2 אינץ', עבור פידואים.* ניתן להשחים ולקרר את הפסטה 1 יום קדימה ולשמור, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.* Sofrito יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי