קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

פילה בקר קלוי בתנור

פילה בקר קלוי בתנור
מנה אחת מכילה 799 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם בשר בקר, שמן צמחי, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו פילה בקר צלוי חרדל, במרינדה ובסיר קלוי פילה בקר עם תפוח אדמה מבריק, ו חזה בקר צלוי בתנור טקסס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את הפילה מהמקרר 30 דקות לפני הצלייה כדי להביא אותו לטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל 500 F ומניחים מתלה במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את החרדל באופן שווה על כל הצדדים של הפילה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מפזרים מלח, פלפל, קורנית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
לחמם את השמן במחבת 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה; השמן צריך להבהב אבל לא עשן. חום את הפילה מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את הפילה בתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 425 F. צלי על 25 דקות נדיר או עד מדחום בשר קורא 130 F כאשר מוכנס למרכז. (בדוק את הטמפרטורה פעם אחת לאחר כ -20 דקות כדי לאמוד כמה רחוק לאורך הפילה הוא.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את הפילה מהתנור ולאפשר לו לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®