פינוקי ליל כל הקדושים & משקאות
פינוקי ליל כל הקדושים & משקאות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, פקיעה תירס, מיץ ליים, ו . 226 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די גרוע. נסו משקאות ליל כל הקדושים הטובים ביותר: קוקטייל וודקה שחור נשיקת איש מת, פינוקי בייגלה ליל כל הקדושים, ו פינוקי Krispy ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור האצבעות הפריקיות, מניחים את חמשת המרכיבים הראשונים וקמצוץ מלח במעבד מזון וגרגר רק עד שכדור בצק נוצר. קרע חתיכת בצק בגודל golfball והשתמש בידיים שלך להתגלגל לתוך צילינדרים בגודל אצבע אתה צריך לקבל על 2
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בתבנית אפייה קצת בנפרד כפי שהם יתפשטו במהלך האפייה. השתמש בסכין כדי לעשות כמה חתכים, קרוב זה לזה, לפרקי האצבעות.
מניחים שקד בסוף כל אצבע לקצץ מאפה עודף סביב הקצה כדי neaten.
מניחים במקרר במשך 30 דקות, תנור חום ל 180c/160f/גז 4, ואז אופים עבור 10-12 דקות רק עד המשרד. השאר להתקרר קצת, ואז לצייר את השקדים עם צביעת מזון, אם אתה רוצה. עושה 2
עבור כדורי המוח, מניחים את תירס פקיעה ושמן צמחי במחבת גדולה להגדיר על חום בינוני. מערבבים את הגרעינים סביב המחבת כדי מעיל בשמן. כאשר הגרעינים מתחילים פופ, מניחים מכסה בחוזקה על גבי ולהפוך את החום עד נמוך. לבשל, לנער את המחבת לעתים קרובות כדי לעצור את פופקורן בוער או דבק, עד התירס הפסיק popping, על 5 דקות. עצה לקערה, השלכת כל גרעינים שלא נפתחו.
מחממים חמאה ומרשמלו על אש נמוכה עד שנמסים.
יוצקים מעל פופקורן ומערבבים היטב עד מצופה. לשפשף מעט שמן על הידיים שלך ולעצב את פופקורן לתוך כדורים קטנים. מניחים בצד על מגש מצופה קלף אפייה ולהשאיר להגדיר. גורם 1
עבור סקווש צמא דם, למלא כפפת מטבח עם מים, לאבטח את הסוף עם קליפ מקפיא או גומייה במקום במקפיא לילה. כאשר מוכן לשרת, מערבבים יחד 1 ליטר כל לימונדה ומיץ חמוציות עם מיץ 3-4 לימונים.
הסר את היד מהמקפיא והשתמש במספריים כדי להסיר בזהירות את הכפפה.
מניחים בקערת הפונץ ' ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפינוק. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "