קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פיסטוק פבלובס עם תפוזים וסורבה כתום דם

פיסטוק פבלובס עם תפוזים וסורבה כתום דם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pavlovas מיניאטורי עם קרם כתום דם, גלידת תפוז דם, ו גלידת תפוז דם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מורחים את הפיסטוקים בצלחת עוגה וטוסט במשך 5 דקות, או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
בואו מגניב, ואז דק קוצצים.
5
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיף את הסוכר superfine, 1 כף בכל פעם, להכות היטב בין תוספות. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שהלבנים נוקשים ומבריקים, כ 4 דקות. מקציפים את מיץ הלימון, קורנפלור ווניל. מקפלים את כל אבל 1/4 כוס הפיסטוקים. כפית את המרנג על תבנית האפייה ב 8 תילים מרווחים באופן שווה. באמצעות כף קטנה או מרית מתכת לקזז, לעשות באר עמוקה במרכז כל מרנג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים 2 כפות של הפיסטוקים הנותרים מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
8
אופים את המקצפת במרכז התנור במשך 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 ואופים במשך 1 שעה. כבו את התנור, הניחו את הדלת פתוחה מעט והשאירו את המרנג במשך שעה אחת יותר. הם צריכים להיות לבנים, פריך מבחוץ וללעוס מבפנים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל החיקוי הלבן המר. חותכים דק את התפוזים לרוחב. שים את המקצפת על צלחות. למעלה עם פרוסות תפוז טרי וכדור של סורבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מפזרים את 2 כפות הנותרים של פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
11
מקשטים עם פרוסות תפוזים מסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים