פיצה איטלקית
המתכון פיצה איטלקית פאי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 436 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 23 מנות. . אם יש לכם גבינת פרובולונה, קמח, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה), המבורגר פיצה איטלקי, ו פשטידת פיצה בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
שלב 4 כוסות קמח עם 1 קיצור כוס.
מוסיפים 2 ביצים ו 1/2 כוס מים קרים כדי להפוך את הקרום. להפריד את הבצק ל 2 מנות, אחד למעלה ואחד למטה.
גליל קרום תחתון ומניח בתחתית של תבנית אפייה 12x15 אינץ'.
כאשר אתה קונה את נקניקים תוכלו לקנות אותם בצורת נתח. קוביות כל נתח לחתיכות קטנות. בינתיים לבשל פסטה עד כמעט עשה.
כאשר אתה דרך חיתוך הנקניקים למקם אותם בקערת ערבוב גדולה.
מניחים את הפסטה מקורר על גבי. בקערה נפרדת לנצח 12 ביצים.
להוסיף קצת פלפל לפי הטעם.
יוצקים את הביצים על גבי תערובת קרה לחתוך.
מערבבים מרכיבים עם הידיים או כף גדולה אם אתה מעדיף.
מניחים את הקרום התחתון מוכן.
מרדדים את הקרום העליון ולעשות 3 חריצים לאוויר בראש.
מניחים על גבי ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כשעה 1. תהנו!