קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

פיצה בגריל נפוליטנה

פיצה בגריל נפוליטנה
נסו חביתה נפוליטנית, Pastiera Napoletana, ו Polpette alla Napoletana (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב קמח, שמרים, ומלח בקערה של מערבל לעמוד לטאטא עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים מים ללוש עם מצורף וו בצק במשך עשר דקות עד הכדור הוא חלק וגמיש ומגיע נקי את הצדדים של קערה (הכדור יהיה תקוע לקערה בתחתית). מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומקררים בלילה. הבצק צריך כ כפול בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
למחרת, להשתמש בידיים מקומטות לזרוק בצק על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
להתגלגל לתוך בול עץ ולחלק לארבעה חלקים אפילו עם מגרד ספסל או סכין. יוצרים כל חתיכה לכדור על ידי איסוף הבצק לתחתית. שמן קל 4 מיכל קטן (קערות מרק לעבוד נהדר) ומניחים כדור בצק 1 בכל אחד. משמנים קלות את צמרות כדורי הבצק ואז מכסים כל קערה בניילון נצמד. אפשר לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בינתיים, מניחים שמן זית ושום בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד השום קצוץ דק. שמן שום נוסף יכול להיות מאוחסן במקרר עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים עגבניות במסננת בסדר רשת להגדיר מעל כיור ולסחוט אותם בין האצבעות שלך עד נשבר לחתיכות 1/4 אינץ משוער. אפשר לנקז לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
על משטח משוריין בכבדות, לגלגל כדור בצק לדיסק על 13 אינץ 'על ידי 9 אינץ' ו 1/4 אינץ ' עבה באמצעות מערוך. לנער את עודף קמח ומניח על מגש גיליון מרופד בנייר קלף. חזור עם כדורי בצק שנותרו, הצבת גיליון קלף בין כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
אור starter ארובה גדולה 3/4 מלא עם פחם ולחכות עד מלא הצתת גחלים מכוסים בעיקר אפר אפור (כ 20 דקות). סדר גחלים תחת 1/2 של grate גריל מקום באח על גבי. מכסים ומאפשרים לחמם מראש במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מברשת העליון של הבצק עגול עם שכבה דקה אפילו של שמן שום ועונה עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מניחים בעדינות על הצד החם של הגריל, צד משומן למטה. מיד מברשת בצד העליון עם שכבה דקה של שמן מתבלים עם מלח. קוק, בודק לעתים קרובות ועובר לעודד אפילו בראונינג עד התחתון הוא חום כהה חרוך כתמים העליון הוא מבעבע 45 עד 90 שניות בסך הכל. להעיף באמצעות מלקחיים או מרית גדולה להחליק לצד מגניב של גריל.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
החל 1/4 של שתי הגבינה בשכבה דקה אפילו על פני השטח של פיצה. רוטב עגבניות ב כף בגודל בובה על פני השטח של פיצה (על 1/2 כוס סך לכל עוגה). להחזיר פיצה לצד חם של גריל ומבשלים עד התחתון מבושל חרוך כתמים, 45 עד 90 שניות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
העברת פיצה ללוח חיתוך עם מרית גדולה או קליפת פיצה מתכת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מפזרים בזיליקום, ומגישים מיד. חזור עם ארבע פשטידות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
14
לחץ דרך למצגת עבור תמונות צעד אחר צעד! »