קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

פיצה בייקון קנדי אלוהה

פיצה בייקון קנדי אלוהה
המתכון פיצה בייקון קנדי אלוהה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם בייקון קנדי, לחמניות סהר לארוחת ערב, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: פיצה קותלי חזיר קנדית, קציץ פיצה קותלי חזיר קנדי, ו פיצה בובולי בייקון קנדית.

הוראות

1
תנור חום כדי 191°. Unroll בצק על אפייה משומנת; לחץ לתוך מלבן 12x9-inch, הקשה בחוזקה ניקובים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
2
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
3
מורחים עם גבינת שמנת; למעלה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אופים 10 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.