פיצה גבינת ריקוטה מהירה וקלה עם פטריות, ברוקולי ועוף
פיצת גבינת ריקוטה מהירה וקלה עם פטריות, ברוקולי ועוף היא מתכון ים תיכוני המגיש 1. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 8744 קלוריות, 349 גרם חלבון ו 217 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, קרום פיצה אפוי מראש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פיצה גבינת ריקוטה מהירה וקלה עם פטריות, ברוקולי ועוף, פיצת נקניק איטלקית עם גבינת ריקוטה, פטריות מוקפצות ובצל, ו הפיצה היחידה שתרצו אי פעם: עוף, עגבניות מיובשות בשמש, ברוקולי, ריקוטה, מוצרלאן ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את העוף בחמאה עד שכבר לא ורוד והמיצים לרוץ ברור, 7 עד 10 דקות; להסיר מהחום ולהניח בצד.
מערבבים את גבינת ריקוטה, 1 חמאה כף, אבקת שום, אורגנו, מלח ופלפל בקערה בטוחה במיקרוגל.
חום במיקרוגל במשך 1 דקה; מערבבים לשלב.
מורחים את התערובת על קרום הפיצה. לפזר את גבינת מוצרלה באופן שווה על הפיצה. מסדרים את העוף המבושל, ברוקולי ופטריות באופן שווה על גבי הפיצה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -20 דקות.