פיצה ללא גלוטן
פיצה ללא גלוטן עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 561 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מוצרלה, parmigiano-רג'יאנו, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר לילות ארוחת ערב (חלב ללא גלוטן!), פיצה טאקו ללא גלוטן עם הקרום פיצה ללא גלוטן של אודי, ו לחמניות פיצה ללא גלוטן-פלוס 5 סיבות הילדים שלך צריכים לאכול ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 4 ליטר nonreactive על חום נמוך מאוד, מערבבים יחד עגבניות ושמן. מביאים לרתיחה, מכסים חלקית, וממשיכים להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מצטמצם 1 כוס, 20 עד 25 דקות. מערבבים בסוכר, מלח, ואורגנו, לכסות. שמור חם או לקרר, מכוסה, עד 5 ימים.
בקערה של מיקסר חשמלי, לטאטא יחד טפיוקה קמח, קמח אורז לבן, קמח חומוס, קמח דורה, מסטיק xanthum, ומלח.
בסיר קטן מעל חום מתון, מערבבים יחד חלב 1/4 כוס מים וחום עד חם אבל לא חם למגע, על 1 דקה (התערובת צריכה להירשם בין 105°f ו 115° F על מדחום ממתקים). מערבבים בשמרים וסוכר.
מוסיפים תערובת שמרים חלב, חלבונים ביצה, ו 2 כפות שמן כדי מרכיבים יבשים, באמצעות מצורף ההנעה, להכות במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד הבצק הוא חלק מאוד ועבה מאוד, על 5 דקות.
הסר מתלים מהתנור, הגדר אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה הפוכה על החלק התחתון של התנור, ולחמם מראש עד 400 ° F. (מחממים לפחות 45 דקות אם משתמשים באבן פיצה או 20 דקות אם משתמשים בתבנית אפייה.)
יש לי שני ריבועים 12 אינץ נייר קלף. לגרד חצי בצק על כל ריבוע וליצור כל חצי לכדור. מעיל כל כדור עם 2 כפיות שמן, ולאחר מכן להשתמש בקצות האצבעות משומן ללטף ולמתוח כל כדור לתוך 9 אינץ 'קוטר עגול, 1/4 אינץ' עבה, עם גבול עבה 1/2 אינץ'. מכסה באופן רופף סיבובים עם פלסטיק לעטוף ולתת לעלות במקום חם ללא טיוטה עד כל פיצה הוא כ 10 אינץ ' בקוטר, כ 20 דקות.
באמצעות קליפת אפייה, מעבירים קרום 1 עם קלף לאבן פיצה שחוממה מראש ואופים עד שהחלק העליון נפוח ומוצק והחלק התחתון הוא פריך, 5 עד 10 דקות. באמצעות קליפת אפייה והשלכת נייר קלף, מעבירים קרום אפוי למתלה כדי להתקרר.
אופים קרום שני באותו אופן. (
קרום אפוי יכול להתבצע קדימה קפוא, עטוף בניילון נצמד, עד 1 חודש. הפשרה ב 350°f תנור עד חם, 4 עד 5 דקות, לפני ציפוי ו צולה.)
העברת קרום אפוי 2 סדינים אפייה גדולים.
מברשת 1 כפית שמן זית על כל קרום.
מורחים כל אחד עם רוטב, משאיר 1/2 אינץ גבול חשוף, ואז מפזרים כל אחד עם מוצרלה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
טפטוף שנותר 2 כפיות שמן זית על פיצות.
פיצות מטגנים במרחק של כ-4 אינץ ' מחום, מסתובבות לפי הצורך אפילו להשחמה, עד שהגבינה מבעבעת ומשחמת במקומות והקרום בצבע חום זהוב, 4 עד 8 דקות. פיזור עם בזיליקום, פרוסה, ומגישים מיד.