פיצה עוף שום
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה עוף שום. תמורת 1.13$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-23 גרם חלבון, 25 גרם שומן ובסך הכל 464 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, חלב חמאה, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה עוף שום, פיצה שום עוף ופיצה עוף שום.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 3 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר מחממים את החלב, השמן, החמאה, הדבש והחומץ ל-120°-130°.
מוסיפים לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב.
מוסיפים חלמון ווניל; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מהדקים את הבצק ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. דוקרים במזלג.
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים, בסיר, מטגנים שום בשמן.
מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל. להביא לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים, ללא כיסוי, עד לצמצום ל-2/3 כוס, כ-10 דקות.
מפזרים עוף, פלפל אדום וגבינה.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-Gramona La Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
![גרמונה לה קובה קאווה]()
גרמונה לה קובה קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה והגדרה טובה על האף עם ניחוחות פרי האבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש. היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחך, עם משקל טוב של פרי ומוס פריך משולב היטב. סיומת מרעננת וחומציות מתמשכת. ניתן ליהנות מהיין הזה לאורך כל הארוחה, מה'אפריטיף' ועד ל'דיגסטיף'. גסטרונומי ורב-תכליתי. תערובת: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo