אם יש לך בסביבה 50 דקות כדי לבלות במטבח, פיצה מחבת עמוקה של לרמות יכול להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 602 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, עגבניות מיובשות למחצה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. נסו פיצה צלחת עמוקה באמת (פיצה פאן עוגה), קרבונרה פיצה מחבת מצופה פסטה עם צלחת עמוקה, ו פיצה מחבת ברזל יצוק צלחת עמוקה-ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח כפית בקערה גדולה, ואז לשפשף את החמאה.
סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם הבחירה הראשונה שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.