פיצה פאי צלחת עמוקה
פיצה צלחת עמוקה היא פאי ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 467 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו נקניקיות חזיר בתפזורת, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: פיצה דיפ-דיש, פיצה דיפ-דיש, ו פיצה צלחת עמוקה.
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. במחבת nonstick 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד.
הסר נקניק מגבות נייר, שמירה על טפטוף. מבשלים בצל ופלפל בל בטפטופים עד פריך-מכרז.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, קמח תירס וגבינת פרמזן.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה, עד מתפורר.
מוסיפים מים רותחים; מערבבים במרץ עד שהבצק נוצר. ספריי 10 אינץ מחבת ovenproof עם ספריי בישול. לחץ על הבצק בתחתית ולמעלה בצד של מחבת. לארגן פרוסות גבינה על קרום; להפיץ עם 1/3 כוס של רוטב פיצה. למעלה עם תערובת נקניק ובצל. סדר שני שלישים של פפרוני על תערובת בצל.
ממרח 1/3 כוס פיצה רוטב על פפרוני; למעלה עם גבינת מוצרלה גרוסה ופפרוני שנותר.
אופים 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
חותכים ל 8 פלחי; לשרת עם רוטב פיצה נוסף, מחומם, אם תרצה בכך.