פיצה " פסטה לזרוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פיצה" פסטה לזרוק. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב פסטה האהוב על משפחת קלאסיקו, פפרוני אוסקר מאייר, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פיצה פסטה לזרוק, עניבת פרפר לזרוק פסטה, ו זריקת הפסטה של פאט (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, רוטב חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים פפרוני, פטריות ופלפלים; מבשלים ומערבבים 8 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים.
מוסיפים רוטב; מערבבים היטב. כיסוי. להפחית את החום נמוך; מבשלים 3 דקות.
מסננים פסטה; מניחים בקערת הגשה גדולה.
להוסיף תערובת רוטב וגבינה; לזרוק מעיל.