קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

פיצה " פסטה לזרוק

פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פיצה" פסטה לזרוק. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב פסטה האהוב על משפחת קלאסיקו, פפרוני אוסקר מאייר, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פיצה פסטה לזרוק, עניבת פרפר לזרוק פסטה, ו זריקת הפסטה של פאט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
בינתיים, רוטב חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מוסיפים פפרוני, פטריות ופלפלים; מבשלים ומערבבים 8 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
4
מוסיפים רוטב; מערבבים היטב. כיסוי. להפחית את החום נמוך; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
מסננים פסטה; מניחים בקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
להוסיף תערובת רוטב וגבינה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.