קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פיצה צמחונית בגריל

פיצה צמחונית בגריל
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה צמחונית בגריל בבית. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 333 קלוריות, 17 גרם חלבון ו-12 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, מלח, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 727 מעריצים. עם ציון ספונקולרי של 76%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פיצה צמחונית בגריל, פיצה נקניק צמחוני בגריל, ופיצה צרפתית ירקות בגריל.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הפטריות, הקישואים, הפלפלים, הבצל, החומץ, המים, 3 כפיות שמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים לווק גריל או סלסילה. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
הכן גריל לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מברישים את הקרום בשמן הנותר; למרוח ברוטב פיצה. מעל ירקות בגריל, עגבניות וגבינה. צולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה במשך 10-12 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות והגבינה נמסה. סובבו את הפיצה באמצע הבישול כדי להבטיח קרום שחום אחיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.