פיצה צמחונית עם קרום עגבניות עשב יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 241 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה עובד היטב כמו הר ד ' אובר ים תיכוני. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך פטרוזיליה או, סוכר, רוטב פיצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיצה לארוחת בוקר עם קרום ירקות שום עשב, פיצה צמחונית עם קרום עגבניות עשב, ו פיצה צמחונית עם קרום כרובית.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. בסיר קטן מחממים את המים, מיץ העגבניות והשמן ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.