פיצה alla Ferrovia
Pizzan alla Ferrovia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 817 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, פאן, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פיצת סלק קלויה (Pizzan alla Barbabietolan Arrostito), פיצה נקניק (Pizzan alla Salsiccia), ו Pizzan alla Bismark - עם ביצים.
הוראות
מחממים תנור ל 424 מעלות F.
אבק משטח עבודה נקי בקלילות עם קמח.
מניחים את הבצק כולו על פני השטח, מורחים אותו, ושטוחים עם אצבעות או מערוך עד שאתה יוצר מלבן גדול (כ 12 אינץ 'על ידי 15 אינץ', ו 1/4 אינץ 'ל 3/8 אינץ' עבה). מחבת גיליון אבק עם קמח ומניחים בצק על מחבת, מותחים אותו כדי להגיע לכל הצדדים. באמצעות כף מטבח, להחליק שכבה דקה של רוטב עגבניות על בצק פיצה כל הדרך עד הקצוות.
מניחים מוצרלה וטונה מתפוררת על מלבן שלם.
מפזרים פלפל חריף ואופים 20 דקות, או עד חום זהוב על הקרקעית וגבינה נמס.
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.