אם יש לכם שמן זית, שום, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Kuban Picadillo, Kuban Picadillo, ו Kuban Picadillo (מתכונים דומים).
מוסיפים בצל ופלפל פעמון ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים רסק עגבניות, שום, כמון, אורגנו, 1 1/2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל, ועלי דפנה ומבשלים עד ריחני רסק עגבניות כהה בצבע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים יין ומבשלים עד 1/4 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים בשר ומבשלים, מערבבים ושוברים גושים, עד שכבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות. מערבבים עגבניות, רוטב ווסטרשייר, צימוקים, זיתים, צלפים, מלח ותפוחי אדמה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 12 דקות.