פירה בסיסי
מחית תפוחי אדמה בסיסית יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 510 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמנת כבדה, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: פירה בסיסי, פירה פלאפי בסיסי, ו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה.
הוראות
לשטוף ולקלף את תפוחי האדמה, ואז לחתוך אותם לחתיכות גדולות ומניחים בסיר גדול.מכסים את תפוחי האדמה במים קרים על ידי 1 עד 2 אינץ ' ולהוסיף כמות נדיבה של מלח. (אתה רוצה את המים כדי לטעום כמו האוקיינוס.)
מניחים את הסיר על הכיריים על חום גבוה.ברגע שהמים רותחים, להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה יכול בקלות להיות פירסינג עם סכין, על 20 דקות.
מסננים במסננת ולתת לתפוחי האדמה לנוח בכיור בזמן שאתה מכין את החמאה והשמנת.
מערבבים את החמאה והשמנת בסיר שבישלת בו את תפוחי האדמה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד החמאה נמסה והשמנת חמה.כבה את החום והוסף את תפוחי האדמה סחוטים. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית עד תפוחי האדמה הם רכים וקרם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.