קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה עם שאלוט מטוגן פריך

פירה עם שאלוט מטוגן פריך
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? פירה עם שאלוט מטוגן פריך יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 366 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל כשר גס, קמח, שמן צמחי ושאלוט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פירה עם שאלוט פריך, לפת צהובה מרוסקת עם שאלוט פריך, ו פירה מדומה עם בצל פריך ושאלוט.

הוראות

1
מחממים מעט שמן צמחי במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הקמח לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מצפים את השאלוט הפרוס בקמח המתובל. זרוק את שאלוט בשמן החם, כמה בכל פעם כדי למנוע גושים, ומטגנים עד צבע זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים את השאלוט לכלי מרופד במגבת נייר ומפזרים מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
בסיר גדול מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מתבלים את המים בקורט מלח כבד. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים במזלג, כ -15 דקות. מיד לנקז את תפוחי האדמה ולשים אותם דרך טחנת מזון, לתוך קערה גדולה. אם אין לך טחנת מזון, אתה יכול לרסק ביד או להשתמש במיקסר ידני, אך הקפד לא להקציף יתר על המידה אם אתה משתמש במיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחממים לאט את השמנת בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מערבבים את השמנת החמה לתפוחי האדמה ומתבלים במעט מלח ופלפל, לפי הטעם. טועמים ומתאימים תיבול, במידת הצורך. למעלה את תפוחי האדמה עם שאלוט מטוגן פריך ומגישים. לאכול וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון