קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה עם שאלוט מטוגן פריך

פירה עם שאלוט מטוגן פריך
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? פירה עם שאלוט מטוגן פריך יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 366 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מלח ופלפל כשר גס, קמח, שמן צמחי ושאלוט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פירה עם שאלוט פריך, לפת צהובה מרוסקת עם שאלוט פריך, ו פירה מדומה עם בצל פריך ושאלוט.

הוראות

1
מחממים מעט שמן צמחי במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
2
מוסיפים את הקמח לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מצפים את השאלוט הפרוס בקמח המתובל. זרוק את שאלוט בשמן החם, כמה בכל פעם כדי למנוע גושים, ומטגנים עד צבע זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
חלפיניו, פרוס דקחלפיניו, פרוס דק
שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחרשמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
3
מעבירים את השאלוט לכלי מרופד במגבת נייר ומפזרים מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו, פרוס דקחלפיניו, פרוס דק
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בסיר גדול מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מתבלים את המים בקורט מלח כבד. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים במזלג, כ -15 דקות. מיד לנקז את תפוחי האדמה ולשים אותם דרך טחנת מזון, לתוך קערה גדולה. אם אין לך טחנת מזון, אתה יכול לרסק ביד או להשתמש במיקסר ידני, אך הקפד לא להקציף יתר על המידה אם אתה משתמש במיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מחממים לאט את השמנת בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
6
מערבבים את השמנת החמה לתפוחי האדמה ומתבלים במעט מלח ופלפל, לפי הטעם. טועמים ומתאימים תיבול, במידת הצורך. למעלה את תפוחי האדמה עם שאלוט מטוגן פריך ומגישים. לאכול וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חלפיניו, פרוס דקחלפיניו, פרוס דק
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ