פירה תפוחי אדמה קורני עם שום לוקח בערך שעה וחצי מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 414 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . תמורת $1.03 למנה , תקבלו תוספת ל-8 סועדים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספוגי של 42% , מנה זו טובה. מתכונים דומים: פירה תפוחי אדמה דל שומן עם שום , פירה תפוחי אדמה עם שום, מרווה וגבינת עיזים, שוקי טלה מבושלות ברוזמרין ופירה תפוחי אדמה קל עם שום .
הוראות
1
הסירו את הקליפה החיצונית הניירית מהשום (אין לקלף או להפריד את השיניים).
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2
מרחו בשמן. עטפו בנייר כסף עבה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אפו ב-220 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות או עד שהבצק מתרכך. קררו במשך 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
חותכים את ראש השום, ומשאירים את קצה השורש שלם. סוחטים את השום המרוכך לקערה גדולה; מניחים בצד.