קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירות אבן להתפורר

פירות אבן להתפורר
מאבן פירות להתפורר הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, בתוספת 2 כפות חמאה, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. נסו קינואה פירות אבן להתפורר, ג'ינג'ר קראמבל ועוגת פירות אבן, ו פרי מאבן מתפורר עם אוכמניות ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את המילוי: בקערה, לזרוק את הפרי עם סוכר מגורען קורנפלור ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, להפוך את הציפוי: מחממים את התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
במעבד מזון, דופק את הקמח עם סוכר חום, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כָּתֵףכָּתֵף
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את החמאה והדופק עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
5
מוסיף את שיבולת השועל והדופק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
6
מעבירים את הציפוי לקערה ולוחצים אותו לגושים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים את המילוי בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. לפזר את ציפוי על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים במרכז התנור במשך 1 שעה, עד שהפרי מבעבע והציפוי זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בואו מגניב במשך 1 שעה לפני ההגשה.