פירות יער ופודינג חמאה
אם $2.62 למנה נופל בתקציב שלך, פירות יער ופודינג חמאה עשוי להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב-חמאה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פירות יער עם חלב חמאה ודבש, עוגת חמאה גרגרים מעורבים, ו עוגת פודינג לימון-חמאה עם פירות יער.
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס חלב בקערה קטנה ולתת לרכך 1 דקה.
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר כבד קטן ולהוסיף תרמיל.
מוסיפים 3/4 כוס חלב וסוכר הנותרים ומביאים רק לרתיחה על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס.
מוסיפים תערובת ג ' לטין לתערובת חלב חם, ערבוב עד מומס. צ ' יל מהיר באמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד קר אבל לא מעובה, על 5 דקות.
מערבבים בחמאה, ולאחר מכן מסננים דרך מסננת בסדר רשת למדידת זכוכית גדולה, השלכת מוצקים.
יוצקים לתוך קערות וצינה עד סט, לפחות 8 שעות.
להביא יין, מים, סוכר, שידות, עלה דפנה לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז להרתיח עד כ 1/3 כוס, על 10 דקות.
מוסיפים תותים ומבשלים 5 דקות. להשליך שידות עלה דפנה, ולאחר מכן תערובת תות פורה בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים). כוח דרך מסננת בסדר רשת נקייה להשליך מוצקים.
רוטב צ ' יל, ערבוב מדי פעם, עד קר, על 1 שעה.
רוטב כפית מעל פודינג העליון עם פירות יער הנותרים.
פודינג חמאה ורוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר בנפרד.