קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פירס בל הלן

פירס בל הלן
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, אגסים בל הלן עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1044 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן. מתכון זה מ רשת מזון דורש סוכר עדין במיוחד, שוקולד מריר, שמנת כבדה ומיץ לימון. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן, פוארה בל הלן, ו אגסים מרטיני.

הוראות

1
קלף, חצוי וליבה את האגסים ופזר עליהם את מיץ הלימון כדי למנוע מהם לשנות את צבעם. במחבת רדודה רחבה (בה האגסים ישתלבו בשכבה 1 - אחרת מבשלים אותם בקבוצות) שמים 1 1/4 כוסות מים, הסוכר ושעועית הווניל, אם משתמשים. מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם כדי לוודא שהסוכר מתמוסס, ואז מנמיכים מעט את האש ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את תמצית הווניל, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
3
מכניסים את האגסים לנוזל, חותכים את הצד כלפי מטה, ומעלים שוב את האש כך שהסירופ יתבשל והאגסים מכוסים על ידו. יתכן שתצטרך לכף את הסירופ. לאחר חצי דקה בערך, מנמיכים את האש, ואז מכסים את התבנית ומבשלים במשך 10 דקות; הופכים את האגסים, מכסים שוב את התבנית ומבשלים עוד 10 דקות. המשך לצוד עד שהאגסים מבושלים ושקופים; הם צריכים להרגיש רכים (אך לא רטובים) כאשר הם נוקבים. הם עשויים להזדקק לזמן בישול פחות או יותר - זה תלוי באגסים. מורידים את האש, שומרים על כיסוי ומשאירים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עכשיו רוטב השוקולד: מניחים את השוקולד, שבור לחתיכות קטנות, בתבנית עם תחתית עבה עם הקפה והסוכר וממיסים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם. ואז לשפוך את השמנת, עדיין ערבוב, וכאשר הוא חם מאוד לשפוך לתוך סירה מחוממת או קערה עם מצקת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להגשה, מסדרים אגסים חתוכים כלפי מטה על צלחת שטוחה גדולה ויוצקים מעט סירופ מעל. (כל סירופ שנותר יישמר במקרר או במקפיא וניתן להשתמש בו למזיגה על תפוחים או פירות אחרים בעת הכנת פשטידות או פירורים. אתה יכול לשטוף את תרמיל וניל, לנגב אותו ולשים אותו במכל של סוכר.) הצעה עם גלידה, רוטב, ופיסטקים, אם משתמשים, מוגשים בנפרד; לאפשר למזמינים לעזור לעצמם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה