קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

פי גנודי (או ניוקי) עם בייקון ונענע

פי גנודי (או ניוקי) עם בייקון ונענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נגיודי אפונה (או ניוקי) עם בייקון & מנטה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרק עוף, פטרוזיליה, שמן זית מאוד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: גלישת חסה עם ניוקי שרימפס ורוטב מנטה חריף, ניוקי עם בייקון ואסקרול, ו ניוקי עם שתי גבינות ובייקון.

הוראות

1
מסננים את הריקוטה היטב על ידי הצבת אותו לתוך מטלית גבינה מרופדת להגדיר מעל קערה לפחות 3 שעות.הכן אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קוביות קרח ומים. להביא מחבת רוטב גדולה מלאה במים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים 2 כפות מלח יחד עם האפונה. מבשלים את האפונה על 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ומערבבים לשלב. מבשלים עוד 30 שניות ואז לנקז ולהוסיף במהירות את האפונה והפטרוזיליה לאמבט קרח מוכן להפסיק את הבישול שלהם. לאחר מקורר לחלוטין לנקז אותם היטב ולהעביר אותם לקערה של מעבד מזון. דופק את התערובת 3 או 4 פעמים, ולאחר מכן מחית על 15 שניות, ולאחר מכן לגרד את הצדדים של הקערה ולעבד עוד 15 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים את מחית לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את המלח, פלפל, טימין, מנטה טחון, ריקוטה סחוטה, וחלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מערבבים היטב.
5
מוסיפים את הקמח ואת גבינת הפרמזן לקערה ומקפלים בעדינות את התערובת לשלב. אין לערבב יתר על המידה, תערובת מעט מפוספסת היא בסדר.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. באמצעות כפית או כף קטנה טופס את הבצק לתוך 1 אינץ 'עד 1 ½ אינץ' כדורים ושחרר אותם אחד אחד לתוך המים הרותחים. אל overrowd אותם, לעבוד בקבוצות. הם צריכים לצוף למעלה כאשר מבושל לחלוטין, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מעבירים אותם ליריעה מרופדת קלף כשהם מסיימים לבשל. הם עשויים להיות עשו קדימה עד לנקודה זו עד יום אחד.
7
מחממים מחבת גדולה או מטגנים מחבת על-חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים את פרוסות הבייקון ומבשלים עד להשחמה, אבל עדיין קצת לעיס במרקם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
9
העברה למגבת נייר מצופה מצופה לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
יוצקים חלק שומן בייקון שניתנו כך שיש על ¼ אינץ ' נשאר על החלק התחתון של המחבת. שמור על שומן הבייקון הנוסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מוסיפים חמאה ומרק עוף ומחממים את המחבת.כאשר מוכן לשרת חום קל ניוקי בתערובת שומן חזיר מרק עוף, משליך לעתים קרובות מעיל. מתבלים במלח ופלפל לבן. עבודה בקבוצות במידת הצורך הוספת שומן חזיר שמורות יותר, חמאה מרק עוף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ניוקיניוקי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
להעביר את הנודי החם מגש או קערה. לזרוק את חתיכות בייקון שמורות על גבי ומקשטים עם פרמזן, עלי נענע, ורסס של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מגישים חמים.