קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

פלוב אוזבקי (Pilaf כבש ואורז)

פלוב אוזבקי (Pilaf כבש ואורז)
פלוב אוזבקי (טלה ואורז Pilaf) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . אם יש לכם זרעי כוסברה, שמן צמחי, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז basmati אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי כקינוח. נסו פלוב (אורז אוזבקי Pilaf), כבש אוזבקי ואפונה ירוקה, ו רגל כבש צלויה ממולאת בפלוב אוזבקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אורז בסמטי בקערה גדולה ומכסים במים חמים. תניח בצד. לשטוף ראשי שום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי או מחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון, ולאחר מכן מוסיפים כבש, מסתובבים מדי פעם עד הטלה משחימים באופן שווה, כ -10 דקות. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך משחימים, על 10 דקות. מערבבים את הגזר; מבשלים ומערבבים עד שהגזר התרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים כמון, כוסברה, אוכמניות ופלפל. זרוק ראשי שום שלמים לתוך התערובת, ערבוב כדי להפיץ באופן שווה מרכיבים. להפחית חום בינוני. לכסות ולבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
4
לשטוף ולנקז אורז בסמטי עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
יוצקים אורז ניקה על תערובת כבש בשכבה זוגית. לאט לאט לשפוך את המים הרותחים. האורז צריך להיות מכוסה על 3/4 אינץ ' של מים. אל תערבבי. מתבלים במלח, ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, והנוזל נספג, כ -20 דקות. מערבבים אורז וטלה יחד, ומגישים עם ראשי שום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות