פלוב אוזבקי (Pilaf כבש ואורז)
פלוב אוזבקי (טלה ואורז Pilaf) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . אם יש לכם זרעי כוסברה, שמן צמחי, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז basmati אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי כקינוח. נסו פלוב (אורז אוזבקי Pilaf), כבש אוזבקי ואפונה ירוקה, ו רגל כבש צלויה ממולאת בפלוב אוזבקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אורז בסמטי בקערה גדולה ומכסים במים חמים. תניח בצד. לשטוף ראשי שום. תניח בצד.
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי או מחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון, ולאחר מכן מוסיפים כבש, מסתובבים מדי פעם עד הטלה משחימים באופן שווה, כ -10 דקות. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך משחימים, על 10 דקות. מערבבים את הגזר; מבשלים ומערבבים עד שהגזר התרכך, כ -10 דקות.
מפזרים כמון, כוסברה, אוכמניות ופלפל. זרוק ראשי שום שלמים לתוך התערובת, ערבוב כדי להפיץ באופן שווה מרכיבים. להפחית חום בינוני. לכסות ולבשל במשך 30 דקות.
לשטוף ולנקז אורז בסמטי עם מים חמים.
יוצקים אורז ניקה על תערובת כבש בשכבה זוגית. לאט לאט לשפוך את המים הרותחים. האורז צריך להיות מכוסה על 3/4 אינץ ' של מים. אל תערבבי. מתבלים במלח, ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, והנוזל נספג, כ -20 דקות. מערבבים אורז וטלה יחד, ומגישים עם ראשי שום על גבי.