קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות71
מגזין

פלפלים אדומים קלויים: סלסה קריולה עם מדורה

פלפלים אדומים קלויים: סלסה קריולה עם מדורה
פלפלים אדומים קלויים: סלסה קריולה עם מדורה היא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חומץ יין, פלפלים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות צלייה ואיך משרים אותם, פלפלים בגריל עם רוטב קריולה, ו פלפלים בגריל עם רוטב קריולה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל פחמים חיצוני לבינוני-גבוה. משפשפים את הפלפלים בשמן ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את הפלפלים ישירות על הגריל וצולים 10 דקות, הופכים מעת לעת בעזרת מלקחיים, כך שהם ממש חרוכים ושלפוחיות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מכניסים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון ומאדים כ -10 דקות לשחרור הקליפות. שולפים את ליבות הפלפלים האדומים ומסירים את הזרעים. מקלפים את הקליפות המושחרות וקורעים את הפלפלים לרצועות; לשים אותם על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שים את הבצל, העגבניות, השום והפטרוזיליה על קרש חיתוך; קוצצים הכל לחתיכות בגודל ביס ומחליקים את התערובת לקערה; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים פנימה את החומץ והשמן, מערבבים היטב לשילוב המרכיבים. טועמים ומתקנים תבלינים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
7
יוצקים את הסלסה על הפלפלים האדומים הקלויים ומגישים בטמפרטורת החדר עם בקר או מנות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
Dientes De AjoDientes De Ajo
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב מקסיקני עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מחנות ג ' וב אי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
פינו נואר ברוט רוז
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.