פלפלים מטוגנים עם עשבי תיבול
פלפלים מטוגנים עם עשבי תיבול הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לכם פלפל, יין, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: סלרי מטוגן עם עשבי תיבול, פלפלים קלויים עם שום ועשבי תיבול, ו גלילי אביב עם בשר מטוגן ועשבי תיבול.
הוראות
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול, ולהוסיף שמן; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין; מבשלים 2 עד 3 דקות. מערבבים עגבניות, רצועות פלפל, ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים מרק ו 1 מנטה sprig; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מקשטים עם ענפי נענע שנותרו.