פלפל מעורב בשר טנדרלוין עם הפחתת שאלוט-נמל
פלפל מעורב בשר טנדרלוין עם הפחתת שאלוט פורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מרק בקר פחות נתרן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ, סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה, ו שיפודי בשר בקר עם פלפל מנמל חמוציות ריליש וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בשר בקר, מפזרים בשר באופן שווה עם 1 כפית מלח ופלפל, הקשה בחוזקה לדבוק.
מניחים בשר במחבת צלייה רדודה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 33 דקות או עד מדחום רושם 135 או עד מידה רצויה של doneness.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
כדי להכין הפחתה, לשלב פורט ו 5 החומרים הבאים (דרך טימין) בסיר בינוני; להביא לרתיחה. מבשלים עד 1 1/4 כוסות (כ 15 דקות). מסננים תערובת יציאה דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים.
מערבבים קמח 3 כפות מים. להחזיר את תערובת הנמל למחבת; להוסיף תערובת קמח למחבת, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ובחומץ.