לבשל את הספר: קבב בסגנון חלבי עם תפוחי אדמה Moutabel
לבשל את הספר: קבב בסגנון אל חלבי עם תפוחי אדמה Moutabel יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 818 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יוגורט, פלפל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים, מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון, ו לבשל את הספר: פנקייק
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה. ללוש בקערה במשך 10 דקות עד שהוא דומה בצק דביק.
לעצב את הקבב על שיפודי מתכת שטוחים, באמצעות כ 3 כפות עבור כל, בעיצוב הבשר סביב הקצה העליון של שיפוד. להקפיא במשך 20 דקות.
לבנות אש חמה בגריל חיצוני.
תוציא את הקבב מהמקפיא. גריל במשך 6-8 דקות, מפנה מדי פעם, עד השחמה.
כדי להפוך את moutabel: לבשל את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מומלחים קלות על חום בינוני עד במכרז, על 30 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה. לרסק גס את תפוחי האדמה עם עורם.
מוסיפים את מיץ הלימון, טחינה, יוגורט וכמון. העונה ומפזרים עם זרעי קנבוס.
החלק את הבשר מעל שיפודים ומגישים עם moutabel תפוחי אדמה.