המתכון קלוי פלפל וסלרי עלה Crostini מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מרהיב טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 223 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו פפריקה, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טרוטה צלויה עם דלורית צלויה, אגוזי פקאן ופסטו עלי סלרי, קרוסטיני פלפל אדום קלוי, ו קרוסטיני פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 ° F. בקערה, לזרוק את הפלפלים עם שמן זית, מלח, ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים על תבנית אפייה גדולה וצולים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים הם מאוד רך ודביק, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בואו להתקרר לחלוטין; לזרוק את הפלפלים עם עלי הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מורחים את פרוסות הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה וקונים אותם עד הזהב, 1 עד 2 דקות. מיד לשפשף כל פרוסה עם שום טפטוף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
זיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
כדי לשרת, תלוש את הפלפלים על גבי פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
מקשטים כל קרוסטיני עם פילה אנשובי אחד או צלפים, אם תרצה בכך (כ 1/2 כפית לקרוסטיני).
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.