המתכון קלוי פלפל וסלרי עלה Crostini מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מרהיב טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 223 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו פפריקה, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טרוטה צלויה עם דלורית צלויה, אגוזי פקאן ופסטו עלי סלרי, קרוסטיני פלפל אדום קלוי, ו קרוסטיני פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 ° F. בקערה, לזרוק את הפלפלים עם שמן זית, מלח, ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טריים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים על תבנית אפייה גדולה וצולים, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים הם מאוד רך ודביק, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בואו להתקרר לחלוטין; לזרוק את הפלפלים עם עלי הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מורחים את פרוסות הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה וקונים אותם עד הזהב, 1 עד 2 דקות. מיד לשפשף כל פרוסה עם שום טפטוף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוצים
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
כדי לשרת, תלוש את הפלפלים על גבי פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
מקשטים כל קרוסטיני עם פילה אנשובי אחד או צלפים, אם תרצה בכך (כ 1/2 כפית לקרוסטיני).
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.