פנקייק ממולא צמחוני
פנקייק ממולא Veggie עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 423 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, תרד, עגבניות צועניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פנקייק ממולא צמחוני עם רוטב גבינת פטה, פנקייק צמחוני, ו פנקייק צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים את תערובת הפנקייק והמים.
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל מעל חום בינוני גבוה. הפוך 12 פנקייק על 5 1/2 אינץ ' בקוטר.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, ושום וקמח עד שהירקות רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את התרד, העגבניות, המלח והפלפל. מערבבים לשלב.
מעבירים את תערובת הירקות לקערה גדולה.
מוסיפים את הבזיליקום, 1/4 כוס פרמזן, וגבינת מסקרפונה. מערבבים את התערובת עד מעורב היטב.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות 9 על ידי צלחת אפייה 12 אינץ ' (או מנות אפייה בודדות). באמצעות כמחצית תערובת הירקות למלא את הפנקייקים.
להניח פנקייק על משטח עבודה, העליון עם 2 כפות של תערובת ירקות, מפזרים קצת גבינת מוצרלה.
מגלגלים את הפנקייק סביב תערובת הירקות ומניחים בתבנית האפייה. המשך עם פנקייק הנותרים, הצבת בתבנית אפייה ב 2 שורות, ושימוש את כל גבינת מוצרלה גרוסה.
מניחים את תערובת הירקות הנותרים בבלנדר עם 1/2 כוס חלב מלא. תערובת עד חלקה להוסיף עד 1/4 כוס חלב יותר במידת הצורך כדי להפוך את הרוטב.
יוצקים את הרוטב מעל מרכז פנקייק ממולא ירקות בשתי שורות.
מפזרים את 1/4 כוס פרמזן הנותרים.
אופים עד שהגבינה נמסה והירקות חמים, כ -25 דקות.