פנקייק רסק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק רסק תפוחים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. גשו לסופר וקנו נבט חיטה, חלב חמאה דל שומן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק רסק תפוחים, פנקייק שיבולת שועל רסק תפוחים, ו פנקייק תפוחים קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית; לעשות גם במרכז התערובת.
שלב חלב חמאה ו-3 המרכיבים הבאים.
להוסיף תערובת חלב לחומרים יבשים, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת לא דביקה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני. עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה, מתפשט למעגל 5 אינץ'. לבשל פנקייק עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים; להפוך פנקייק, ומבשלים בצד השני.
מגישים עם סירופ מייפל ופירות טריים, אם תרצה בכך (סירופ ופירות לא כלולים בניתוח).
טיפ: כף אחת של סירופ מייפל ללא סוכר יש 8 קלוריות 3 גרם של פחמימות.