פנקייק תפוחי האדמה של ססיליה רוזנובסקה ממולא בבייקון, פטריות ובצל
פנקייק תפוחי האדמה של ססיליה רוזנובסקה ממולא בבייקון, פטריות, ובצל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, בצל, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, שום גבינה ופטריות ממולאות בצל, ו מרק בצל צרפתי ממולא פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 121°.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבייקון ומטגנים עד שהוא מבושל דרך אבל עדיין קצת ורוד ורך.
הסר את הבייקון מן המחבת (להשאיר את השמן ואת השומן במחבת), וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ אותו בסדר.
בעוד המחבת הוא עדיין חם, להוסיף את הבצל ואת המקום על אש נמוכה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות ובייקון ומעלים את החום למדיום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל: מכסים את המחבת ומבשלים 15 דקות.
מעבירים את המילוי לצלחת חסינת נשימה ולהתחמם בתנור.
בינתיים, להפוך את הפנקייקים: לגרר את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת או עם דיסק צורמת של מעבד מזון.
מגלגלים את תפוחי האדמה במגבת מטבח נקייה ומוציאים כל לחות עודפת.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומערבבים בביצה, פירורי לחם, ומלח ופלפל לפי הטעם.
כדי לבשל את הפנקייקים, יוצקים את השמן למחבת ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן חם מאוד אבל לא מעשן, יוצקים כוס 1/4 של הבלילה ולפזר אותו עם מרית עד שהוא על 6 אינץ ' בקוטר. מבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, על 3 דקות, ואז להעיף ולבשל את הצד השני עד השחמה והפנקייק הוא פריך מעט, על 3 דקות יותר.
מעבירים את הפנקייק לצלחת ומניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עד שכל הבלילה משמשת.
כדי לשרת, מניחים 1/4 כוס תערובת המילוי על כל פנקייק ולאחר מכן לקפל מעל. שים מנה של שמנת חמוצה בצד.
Reprinted with permission from One Big Table: A Portrait of American Cooking by Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster