פסח שני-עוגת גבינה מקרון
מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לך ביצים, גבינת שמנת פילדלפיה, קרם ברייקסטון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אפייה עם דורי: עוגת גבינה עם קרם שמנת לפסח-או לא, עוגת גבינה עם מקרון מפילדלפיה, ו עוגת גבינה של פסח.
הוראות
מחממים תנור ל-325F אם משתמשים במחבת קפיץ כסופה 9 אינץ '(או ל-300F אם משתמשים במחבת קפיץ כהה 9 אינץ').
מערבבים פירורי עוגיות ומרגרינה; לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
מקציפים גבינת שמנת, גבינת קוטג', סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
אופים 55 דקות. עד 1 שעה או עד המרכז הוא כמעט להגדיר. הפעל סכין קטנה או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. מקררים 4 שעות או לילה.
מורחים שמנת חמוצה על גבי עוגת גבינה; למעלה עם תותים רק לפני ההגשה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.