פסטה ברוטב פטריות
פסטה עם רוטב פטריות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמנת כבדה, מראש פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות), ו רוטב פסטה פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד תערובת מרק ומים בקערה בגודל בינוני; להפריש.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה.
מוסיפים פלפל מתוק ופטריות; מטגנים עד במכרז חלקי, כ -10 דקות. מערבבים בתערובת מרק. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל, חשוף, עד מעט מעובה, על 8 דקות. מערבבים 1/4 כוס פרמזן, הפטרוזיליה והשמנת הכבדה; מבשלים עוד 1 דקה או עד מחומם דרך.
מסננים את הפסטה היטב; מעבירים את הפסטה לקערה גדולה.
מוסיפים רוטב פטריות ושאר 1/4 כוס פרמזן; לזרוק לערבב היטב.