פסטה עם ירקות ירוקים ועשבי תיבול
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עשבי תיבול קלויים דה פרובנס ירקות ופסטה, כתף כבש מטוגנת בירקות אביביים, עשבי תיבול ירוקים ויין לבן, ו דג Monkfish גריל צפחה עם עשבי תיבול, ירקות קלויים, ורוטב פלפל ירוק.
הוראות
מבשלים אספרגוס בסיר 6 עד 8 ליטר של מים רותחים מלוחים היטב עד רק במכרז, 4 עד 6 דקות.
מעבירים עם כף מחורצת לקערה חסינת חום גדולה, ולאחר מכן מוסיפים אפונה למים רותחים ומבשלים 2 דקות.
מעבירים אפונה עם כפית מחוררת לקערה עם אספרגוס, ולאחר מכן מוסיפים לינגוויני למים רותחים ומבשלים עד אל דנטה.
בעוד לינגוויני מבשל, בזיליקום דופק, מנטה, שמן, מלח, פלפל, ו 1/2 כוס פטה במעבד מזון עד קצוץ, ולאחר מכן להוסיף ירקות.
להזמין 1/2 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת. מערבבים מי בישול שמורים לירקות, ולאחר מכן מוסיפים פסטה, פטרוזיליה, בצל ירוק, ונותר 1/2 כוס פטה ולזרוק.