פסטה עם כרישה
פסטה ביצה עם כרישה דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, חמאה, פטוצ'יני ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו פסטה עם כרישה, פסטה עם כרישה ובייקון, ו פסטה עם פנקטן וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה. מלח את המים, ולאחר מכן לבשל את הפסטה אל דנטה, הזמנת 1 כוס של נוזל בישול לפני ניקוז.
בינתיים, למלא קערה גדולה או לשקוע עם מים קרים, לחתוך את הכרישה לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות עבה 1/2 אינץ'. לשטוף את הכרישה, להפריד את כל השכבות, ולנקז על מגבת מטבח.
מחממים את שמן הזית והחמאה מעל חום בינוני, מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל. לבשל עד כרישה הם מכרז ורך, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים. בקערה קטנה, לנצח את החלמונים ואת המזג עם מי בישול עמילני חם שמורות.
מוסיפים את הביצים המזוגגות לרוטב.
מוסיפים את הפסטה לרוטב הכרישה וזורקים לשלב במשך 2 דקות, או עד שהרוטב יוצר ומצפה את הפסטה. למעלה עם גבינת פרמזן-רג ' יאנו ומגישים.